Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Morsko

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Vinc

• Użytkownik
  • 46 Postów:
Reputacja: 1
+

Napisano 04 styczeń 2009 - 12:53

Dzisiaj pojeździłem trochę w Morsku. Byliśmy od około 9:30, ludzi było mało, do wyciągu stało średnio 5-10 osób, tak więc luzik, ale po około 8 zjazdach zaczęła się już robić większa kolejka i było około 5 minut stania.
Warunki średnie, śnieg sztuczny, zmrożony... miałem zrobić fotki, ale nie chciało mi się wracać do samochodu po aparat ... poprawię się następnym razem
Naśnieżali cały czas trasę z bramką czasową, tak więc niebawem powinni ją otworzyć.
Można powiedzieć, że substytut prawdziwej jazdy w roku 2009 zaliczyłem

http://www.morsko.com.pl/index.php

Dołączona grafika

#2 jabol

• Moderator
  • 2024 Postów:
  • Narty:Rossignol 9X
  • Imię :Jan
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 469
+

Napisano 05 styczeń 2009 - 15:18

Dzięki za relację i aby mi to było ostatni raz że ktoś zapomniał aparatu
Dołączona grafika
pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil

#3 Vinc

• Użytkownik
  • 46 Postów:
+

Napisano 05 styczeń 2009 - 23:55

Przyznaję się bez bicia, że dzisiaj też nie miałem aparatu, ale jeździłem od 19:30 do 21, tak więc ze względu na warunki oświetleniowe czuję się zwolniony z robienia fotek
A jeśli chodzi o warunki narciarskie, to dzisiaj na dolnej połowie stoku zdecydowanie lepiej wychodziłaby jazda na łyżwach niż nartach... i to tyle w temacie.
Aha... jeszcze jedno... nie ominęła mnie awaria wyciągu, na szczęście byłem na wyciągu w połowie stoku czyli najgorzej nie miałem ... niektórzy dopiero pędzili w dół

#4 jabol

• Moderator
  • 2024 Postów:
  • Narty:Rossignol 9X
  • Imię :Jan
Reputacja: 469
+

Napisano 06 styczeń 2009 - 15:27

"Vinc":1mibm0ha napisał:

ale jeździłem od 19:30 do 21, tak więc ze względu na warunki oświetleniowe czuję się zwolniony z robienia fotek

w takich wypadkach zabiera się statyw
Dołączona grafika
pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil

#5 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
Reputacja: 890
+

Napisano 06 styczeń 2009 - 15:28

Zamiast nart oczywiście.
Ewentualnie na nim możesz sobie parę razy zjechać. Pamiętaj nastepnym razem.

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#6 Vinc

• Użytkownik
  • 46 Postów:
+

Napisano 06 styczeń 2009 - 17:17

Tak właśnie myślałem, że mi zaraz dowalicie o statywie