Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Magazyn NTN 2010/2011 nr13 OnLine

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
19 odpowiedzi w tym temacie

#1 decent

• Użytkownik
  • 372 Postów:
  • Narty:Fisher Rx8
  • Imię :Radek
  • Ulubiony stok:Brak :((
Reputacja: 195
+

Napisano 25 październik 2010 - 19:16

Nie wiem ile osób czytuje i przegląda ale na FB jest info że się drukuje

swoja droga czy KN nie lubi :thumbsup: FB

rozumiem że FB to komercha na całego ale to zawsze reklama

Pozdrawiam

#2 fan

TOEG

• Użytkownik
  • 447 Postów:
Reputacja: 105
+

Napisano 25 październik 2010 - 19:36

a tu jest info co będzie w środku...jaka to róznica? http://www.ntn.pl/magazyn/numer_10_11/

nie wiem jak KN ale NK napewno nie lubi :thumbsup:

#3 Somedude

• Użytkownik
  • 110 Postów:
  • Narty:Kneissl,Duel, Zai, Kessler ..
  • Imię :Piotrek
  • Ulubiony stok:Patriotycznie lubię Wisłę i Ustroń ..
Reputacja: 18
+

Napisano 25 październik 2010 - 19:59

Nieskromnie mówiąc szkrobło się tamto i owo do działu nowinek ;-)
Co nas nie zabije to nas wzmocni ..

#4 kiedar

..i..

• Użytkownik
  • 1771 Postów:
Reputacja: 243
+

Napisano 25 październik 2010 - 20:07

Jeśli FB to to co myśle, to kolega słabo szukał :thumbsup:

http://www.facebook.com/home.php?#!/pr...6587&v=info
Żegnam!

#5 decent

• Użytkownik
  • 372 Postów:
+

Napisano 25 październik 2010 - 20:12

Wyświetl postUżytkownik fan dnia 25.10.2010, 19:36 napisał

a tu jest info co będzie w środku...jaka to róznica? http://www.ntn.pl/magazyn/numer_10_11/

nie wiem jak KN ale NK napewno nie lubi :thumbsup:

NK nie ale KN chyba powinno sam nie jestem zwolennikiem ale z uwagi na pracę nie mam wyboru.

różnica ??? No wielka do samotni nie zabiorę kompa :) a gazetkę jak najbardziej

to napisz co .... jak możesz taki przedpremierowy tekst

a może konkurs gdzie i co napisałeś do wygrania dla 5 aktywnych użytkowników forum książka Narty Konrad Drzymała
za wskazanie prawidłowych odpowiedzi...

Pozdrawiam

#6 decent

• Użytkownik
  • 372 Postów:
+

Napisano 25 październik 2010 - 20:13

Wyświetl postUżytkownik kiedar dnia 25.10.2010, 20:07 napisał

Jeśli FB to to co myśle, to kolega słabo szukał :)

http://www.facebook.com/home.php?#!/pr...6587&v=info

Już go lubię :thumbsup:

Pozdrawiam

#7 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 26 październik 2010 - 07:55

KN jest i tam i siam. Jednak tylko na zasadzie samego dodania, bo z tego co wiem.... takie portale, to ..... Taki barani spęd nie wiedzieć po co i na co. Jak znam życie, to z czasem będzie wielka ucieczka i wstyd, podobnie jak z NK i 800-setną ilością przyjaciół/na profil. Masakra.

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#8 decent

• Użytkownik
  • 372 Postów:
+

Napisano 26 październik 2010 - 09:02

Wyświetl postUżytkownik Pit dnia 26.10.2010, 8:55 napisał

KN jest i tam i siam. Jednak tylko na zasadzie samego dodania, bo z tego co wiem.... takie portale, to ..... Taki barani spęd nie wiedzieć po co i na co. Jak znam życie, to z czasem będzie wielka ucieczka i wstyd, podobnie jak z NK i 800-setną ilością przyjaciół/na profil. Masakra.

Zgadzam się że to taka moda nawet jeżeli tymczasowa to patrząc od strony marketingu i KN nie powinno wam zaszkodzić a wręcz przeciwnie.
Choć nie wiem jaka idea wam przyświeca czy być niszowym forum i bardziej hermetyczną grupą czy jak inne fora przyciągnąć jak największą liczbę użytkowników.
Prowadzę księgarnię i wykorzystuje FB od strony marketingu ludzie lubią sobie kliknąć lubię to :thumbsup: więc czemu nie. Zwłaszcza że FB podobno ma zbudować na swojej bazie szukajke taką niby opartą na web 3.0 cokolwiek by to znaczyło.

Pozdrawiam

#9 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
+

Napisano 26 październik 2010 - 09:04

I wchłonąć Pana G ? :thumbsup:

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#10 decent

• Użytkownik
  • 372 Postów:
+

Napisano 26 październik 2010 - 14:57

Miejmy nadzieję że nie wchłoną pana G

ale za to my już "Już w przyszłym tygodniu na rynku ukaże się 13. numer Magazynu NTN Snow & More. " będziemy mogli chłonąć :) marketingowe nowości
tylko w tym roku chyba będzie płatny :thumbsup:

Pozdrawiam

Załączone pliki

Użytkownik decent edytował ten post 26 październik 2010 - 14:57

#11 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
+

Napisano 26 październik 2010 - 14:58

Radzio,
mniemam że poprzednie numery wchłaniałeś na poziomie minimum Absoluta :thumbsup: ?
Czy oceniając subiektywnie, podobało Ci się ? Pytam, bo miałem również na własność poprzedni numer.

Giełda narciarska

#12 decent

• Użytkownik
  • 372 Postów:
+

Napisano 26 październik 2010 - 18:35

Wyświetl postUżytkownik Pit dnia 26.10.2010, 14:58 napisał

Radzio,
mniemam że poprzednie numery wchłaniałeś na poziomie minimum Absoluta :thumbsup: ?
Czy oceniając subiektywnie, podobało Ci się ? Pytam, bo miałem również na własność poprzedni numer.

Podobał się wręcz jest boskosnowmaksymalny wchłonąłem go całego i musiałem sprowadzić sobie następny.
Podobał, bo był za darmo :) wiesz osobiście nie wiem, czego można spodziewać się po takim piśmie, ale przypominał mi takie Galmour dla laika narciarza kupa reklam przeplatanych ciekawymi fotkami i kilkom artykułami na pewno nie zostało mi nic w głowie, ale czasami korzystam z dodatku o nartach i butach.

Pozdrawiam

#13 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
+

Napisano 27 październik 2010 - 07:34

Idealne miałem i mam odczucia takie jak Ty, dokładnie tak.

Giełda narciarska

#14 Narciarz

• Użytkownik
  • 465 Postów:
  • Narty:Kneissl, Duel, Kessler, ZAI
Reputacja: 95
+

Napisano 27 październik 2010 - 08:11

NTN w tym roku będzie płatny tak mi powiedział TK.
A ja wychodzę z założenie, że lepszy Rydz nisz Nic!
Trudno, żeby nie było reklam w NTN skoro wydanie sporo kosztuje!
Co do treści to jest taka sama jak w innych zachodnich magazynach.
Jedne są bardzo ciekawe inne trochę mniej.
Ale wolę mieć NTN do poczytania niż tylko podpierać się na wiedzy z różnych portali internetowych i forum.
Jedno wiem na pewno, że jest profesjonalnie przygotowany.

#15 jabol

• Moderator
  • 2024 Postów:
  • Narty:Rossignol 9X
  • Imię :Jan
Reputacja: 469
+

Napisano 27 październik 2010 - 10:54

Wyświetl postUżytkownik Narciarz dnia 27.10.2010, 10:11 napisał

Jedno wiem na pewno, że jest profesjonalnie przygotowany.

czy jest wolny od marketingowego bełkotu ?
Dołączona grafika
pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil

#16 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
+

Napisano 27 październik 2010 - 11:41

Jest wszystkiego po trosze.

Giełda narciarska

#17 Narciarz

• Użytkownik
  • 465 Postów:
  • Narty:Kneissl, Duel, Kessler, ZAI
Reputacja: 95
+

Napisano 30 październik 2010 - 09:22

To już możemy poczytać nowy magazyn NTN w sieci.
http://www.ntn.pl/magazyn/online/13 :thumbsup:

#18 decent

• Użytkownik
  • 372 Postów:
+

Napisano 30 październik 2010 - 17:18

Wyświetl postUżytkownik Narciarz dnia 30.10.2010, 10:22 napisał

To już możemy poczytać nowy magazyn NTN w sieci.
http://www.ntn.pl/magazyn/online/13 :)

Proponuje połączyć :) czas zagłębić się w bełkot ;)
pierwsze strony blizzard rossignol itd

Ciekawa strona testy nart no tak Ci co mają dobry marketing są

Progresor 8+

To co obrabiamy na pierwszy ogień :thumbsup: może technologia KERS ;)

Pozdrawiam

Użytkownik decent edytował ten post 30 październik 2010 - 17:31

#19 kiedar

..i..

• Użytkownik
  • 1771 Postów:
Reputacja: 243
+

Napisano 30 październik 2010 - 20:28

Mała informacja

Bardzo proszę o nie zakładanie nawych tematów, jeśli w danej sprawie temat już istnieje. W tym miejscu zostały połaczone dwa tematy dotyczace tego samego.

Radku (decent) jeśli ten tytuł temat może zostać, to z góry dziękuję, jeśli jednak chcesz by go zmienić (bo Ty go założyłeś) to podaj jaki tytyuł tematu ustawić. :thumbsup:
Żegnam!

#20 decent

• Użytkownik
  • 372 Postów:
+

Napisano 30 październik 2010 - 21:04

Wyświetl postUżytkownik kiedar dnia 30.10.2010, 21:28 napisał

Mała informacja

Bardzo proszę o nie zakładanie nawych tematów, jeśli w danej sprawie temat już istnieje. W tym miejscu zostały połaczone dwa tematy dotyczace tego samego.

Radku (decent) jeśli ten tytuł temat może zostać, to z góry dziękuję, jeśli jednak chcesz by go zmienić (bo Ty go założyłeś) to podaj jaki tytyuł tematu ustawić. :thumbsup:

;) ależ może zostać :) ważna treść

Pozdrawiam