Napisano 19 październik 2010 - 12:42
Cytat
Cześć
(może wydzielić temat: Historia Naszego Narciarstwa żeby nie było że pretendujemy do tworzenia Historii Narciarstwa wogóle)
Dobry pomysł, bardzo mi się podoba. Ja jestem młody i nie mam takiej historii jak Wy chłopcy, a;e chętnie to czytam. Powiem Wam że kiedyś, kiedy miałem jeszcze sporo zapału związanego z tym forum, wpadłem na pomysł stworzenia fundacji narciarskiej, zorganizowania się oficjalnego i stworzenia czegoś na modłę skansenu narciarskiego, tylko i wyłącznie stworzonego z ekwipunku narciarskiego naszych i tylko naszych userów. Oczywiście z pełnym zabezpieczeniem i odpowiedzialnością prawną za rzeczy i minie powierzone. Na potrzeby edukacji młodzieży, która tak naprawdę nie ma możliwości zobaczenia tego wszystkiego na lajfie.
Pózniej myślałem by do takiego skansenu/ muzeum stworzyć, doszusować..... ech, nie ważne. Wyleczyłem się z tego i chyba tak w duchu bardzo się cieszę.
Sory za mały ot, a temat faktycznie warto podzielić, tak mi się wydaje tylko.
Bez agresji proszę.
Giełda narciarska
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,