Cześć
Mnie się osobiście bardzo podbają te nartki tylko zastanwiam sie co sie dziej jak suwak rozepnie się do końca?
A co do free w połączeniu z free:
!
Pozdro
Czy ktoś się może orientuje jaki może być koszt dostania się na górę i czy może to zrobić każdy Stefan i czy wymaga to jakiejś biurokracji/pozwoleń. ?
Cześć
Mnie się osobiście bardzo podbają te nartki tylko zastanwiam sie co sie dziej jak suwak rozepnie się do końca?
A co do free w połączeniu z free:
!
Pozdro
Czy ktoś się może orientuje jaki może być koszt dostania się na górę i czy może to zrobić każdy Stefan i czy wymaga to jakiejś biurokracji/pozwoleń. ?
Ja myśle , że jak się chcesz zabić to papiera na to nie potrzebujesz
Gdzies ogladalem ze we Francji za jeden wlot na gore biora rownowartosc 2000zl.Co do papierow i uprawnien to na Alasce masz godzinne szkolenie BHP ale chyba zawsze jest przewodnik nikt Cie chyba samego na gorze nie zostawi.
Użytkownik pytek 23 dnia 18.09.2010, 19:24 napisał
Gdzies ogladalem ze we Francji za jeden wlot na gore biora rownowartosc 2000zl.Co do papierow i uprawnien to na Alasce masz godzinne szkolenie BHP ale chyba zawsze jest przewodnik nikt Cie chyba samego na gorze nie zostawi.
A ile biorą za dostarczenie zwłok ? jeśli mogę zapytać ?
To zależy od miejsca. Generalnie może każdy ale nie wszędzie. Heli jest dla ludzi tak samo jak wjazdy ratrakiem. Oczywiście cena trochę przewyższa normalny skipass.:)
POzdro
Użytkownik Pit dnia 18 wrzesień 2010 - 18:20 napisał
Hahaha, spoko. Jednak pytam poważnie, może ktoś coś wie ?
tam gdzie dziala teton gravity (jackson H) jeden dzien heli to ok 800$$$
na lasce 1000-1200
kazda grupa(5-10 osob) musi miec przewodnika: papierow nie trzeba, przed kazdym dniem jest brieffing z avalanche safety (przewodnik i brieffing wlaczone w koszta)
Ze strony H2O Gudies widok 360,na Chugach Range,tylko 2% gor jest nazwana i posiada mapy USGS.Po prostu pieknie... http://www.ataraxia2...Heliskiing.html