Użytkownik kiedar dnia 25.08.2010, 9:10 napisał
Użytkownik funcarving dnia 24.08.2010, 14:09 napisał
Pawle czy coś czynne jest nie wiem ale podpowiem gdzie zobaczyć za używkami - w sezonie mieli mase sprzętu, teraz nie wiem jak jest. Ale z rozmowy z Maniaqiem (dostarczycielem pytkowego sprzętu) zacytuję jedno zdanie - "W kwesti sprzętu jeśli by ktoś potrzebował czegoś, polecam się". TAk więc teraz pozostaje spytać Prezesa co jak i za ile załatwił, a ja już wprawę w odbieraniu nart mam
P.S.
liczę na wasze liczne zamówienia i późny odbiór nart - może sobie pojeżdże na większej liczbie modeli
Darek kupowanie nart starych (używanych ) z wypożyczalni to jest cholerna loteria , trafić dobry nie zajechany egzemplarz graniczy z cudem !
cyt: Ale z rozmowy z Maniaqiem (dostarczycielem pytkowego sprzętu) zacytuję jedno zdanie - "W kwesti sprzętu jeśli by ktoś potrzebował czegoś, polecam się".
Jestem daleki od takich dostarczycieli , a raczej znam kilku co zrobili na tym krocie nabijając ludzi w butelkę . Tylko laik nie wie , że średnia żywotność narty to około 100/h , taka narta często wygląda całkiem dobrze , bywa że jest z ostatniego sezonu , ale jej wartość jako narty jest daleko od ideału . Teraz sobie odpowiedz ile czasu taka narta spędza na stoku w czasie sezonu kto i jak ja eksploatuje , wierz mi ,że często pięknie wyglądająca narta w środku jest totalnym wrakiem .