Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Ze skrzypcami do Soczi

8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Guest_pytek 23_*

• -->
  • GUESTS

Napisano 30 lipiec 2010 - 17:47

A dzis przeczytalem ze Vanessa Mae postanowila reprezentowac Tajlandie w narciarstwie alpejskim na olimpiadzie w Soczi.Ponoc jazda na nartach zaczela rownolegle z gra ze skrzypcami.
http://www.thestrad....?ArticleID=1610

#2 kiedar

..i..

• Użytkownik
  • 1771 Postów:
Reputacja: 243
+

Napisano 30 lipiec 2010 - 18:05

Prezesie, może to i prawda. Znalazłem takie coś:

Na pytanie, kim chciałaby być, gdyby nie grała na skrzypcach, bez wahania odpowiada: - Uprawiałabym narciarstwo.

A to był wywiad z 1996 roku.
Żegnam!

#3 Guest_pytek 23_*

• -->
  • GUESTS

Napisano 30 lipiec 2010 - 21:45

Wyświetl postUżytkownik kiedar dnia 30.07.2010, 20:05 napisał

Prezesie, może to i prawda. Znalazłem takie coś:

Na pytanie, kim chciałaby być, gdyby nie grała na skrzypcach, bez wahania odpowiada: - Uprawiałabym narciarstwo.

A to był wywiad z 1996 roku.

Jestem ciekaw czy panna Mae zdaje sobie sprawe ze narciarstwo dla przyjemnosci to jedno a bycie zawodnikiem to drugie,choc nie watpie ze wielogodzine treningi nie sa jej obce.Moglaby chociaz startowac w strojach w jakich pojawia sie na koncertach.

Załączone pliki

• Załączony plik  url.jpg (27,85 KB)
    Ilość pobrań: 14

#4 Osetia

"Królowa Trolka"

• Administrator
  • 1981 Postów:
  • Narty:Heady biało-czerwone i Volki z paniusią
  • Imię :Trolka
  • Ulubiony stok:odkryty i nieodkryty, ale pokryty białą warstwą tego na eś
Reputacja: 166
+

Napisano 02 sierpień 2010 - 06:32

Wyświetl postUżytkownik pytek 23 dnia 30.07.2010, 18:47 napisał

A dzis przeczytalem ze Vanessa Mae postanowila reprezentowac Tajlandie w narciarstwie alpejskim na olimpiadzie w Soczi.Ponoc jazda na nartach zaczela rownolegle z gra ze skrzypcami.

czytałam gdzieś niedawno wywiad z Vanessą :thumbsup: Bardzo smutny, pokazała relacje z matką - jak dla mnie horror. Cenę zapłaciła najwyższą, bo podobno po zmianie managera z matki na kogoś obcego, straciła matkę...., a matka kasę..... smutne.
Ja trzymam kciuki i mam nadzieję, że z trenerem narciarstwa będzie miała mniej skomplikowane życie!

Ola

#5 Guest_pytek 23_*

• -->
  • GUESTS

Napisano 02 sierpień 2010 - 09:02

Wyświetl postUżytkownik Osetia dnia 2.08.2010, 7:32 napisał

Wyświetl postUżytkownik pytek 23 dnia 30.07.2010, 18:47 napisał

czyta?am gdzie? niedawno wywiad z Vaness? :thumbsup: Bardzo smutny, pokaza?a relacje z matk? - jak dla mnie horror. Cen? zap?aci?a najwy?sz?, bo podobno po zmianie managera z matki na kogo? obcego, straci?a matk?...., a matka kas?..... smutne.
Ja trzymam kciuki i mam nadziej?, ?e z trenerem narciarstwa b?dzie mia?a mniej skomplikowane ?ycie!

Ola

Wystarczy jeden telefon.Ja moge ja trenowac o kazdej porze dnia i nocy.

#6 Pit

• Administrator
  • 3811 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 889
+

Napisano 02 sierpień 2010 - 09:03

Ja żadnej roboty do końca roku nie biorę.

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#7 Osetia

"Królowa Trolka"

• Administrator
  • 1981 Postów:
+

Napisano 02 sierpień 2010 - 09:48

Wyświetl postUżytkownik pytek 23 dnia 2.08.2010, 10:02 napisał

ooooooch, zapowietrzyłam się! :D Ty facecie, Ty! :thumbsup: , a ja? a ja?, to, że nie potrafię grać na skrzypcach, to, co to już inną wybrałeś :zab: :D

na nerwach potrafię.... podobno nieźle.... :)

#8 Guest_pytek 23_*

• -->
  • GUESTS

Napisano 02 sierpień 2010 - 14:24

Wyświetl postUżytkownik Osetia dnia 2.08.2010, 11:48 napisał

ooooooch, zapowietrzyłam się! :D Ty facecie, Ty! :thumbsup: , a ja? a ja?, to, że nie potrafię grać na skrzypcach, to, co to już inną wybrałeś :zab: :D

na nerwach potrafię.... podobno nieźle.... :)

Uwierz mi Krolowo,ze dla Ciebie czas znajde zawsze.A Vanessie podrzuci sie w tym czasie jakies skrzypki zeby sobie pobrzdakala...

#9 Osetia

"Królowa Trolka"

• Administrator
  • 1981 Postów:
+

Napisano 02 sierpień 2010 - 14:56

Wyświetl postUżytkownik pytek 23 dnia 2.08.2010, 15:24 napisał

Wyświetl postUżytkownik Osetia dnia 2.08.2010, 11:48 napisał

ooooooch, zapowietrzyłam się! :) Ty facecie, Ty! :D , a ja? a ja?, to, że nie potrafię grać na skrzypcach, to, co to już inną wybrałeś :D :zab:
na nerwach potrafię.... podobno nieźle.... :D

Uwierz mi Krolowo,ze dla Ciebie czas znajde zawsze.A Vanessie podrzuci sie w tym czasie jakies skrzypki zeby sobie pobrzdakala...

Mój Prezesie! :) a już się bałam, że poszłam w odstawkę i wymieniłeś mnie na nowszy model :) a tyle jeszcze przed nami wspólnego... puchu... zakładania śladów.... :thumbsup: