Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Ankieta o Krynicy Zdrój

6 odpowiedzi w tym temacie

#1 katarzynka

• Użytkownik
  • 1 Postów:
Reputacja: 0
+

Napisano 15 lipiec 2010 - 15:25

Witam!
Zwracam się do Państwa z prośbą o wypełnienie mojej ankiety , która dotyczy miejscowości Krynica Zdrój. Szczególnie swoją prośbę kierują do osób które gościły w Krynicy.

A oto link do mojej ankiety
http://www.ankietka.pl/ankieta/44148/uzdro...nica-zdroj.html
Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję

Użytkownik Tadeusz T edytował ten post 15 lipiec 2010 - 22:46

#2 marecki

• Użytkownik
  • 569 Postów:
  • Narty:HEAD
  • Imię :Marek
  • Ulubiony stok:Blisko Domu
Reputacja: 167
+

Napisano 15 lipiec 2010 - 17:53

Katarzynka, stronka Ci się wywaliła :thumbsup: Nici z ankiety, a byłem to pewno coś bym skrobną :zab:

Pozdrawiam :D

#3 Tadeusz T

• Użytkownik
  • 400 Postów:
  • Narty:Dynastar Legend 4800, Head isl
Reputacja: 8
+

Napisano 15 lipiec 2010 - 22:52

Link już działa!
Pewnie nie powinienem brać udziału w ankiecie, bo w Krynicy byłem przez kilka godzin prawie 30 lat temu...
Ale pewnie parę osób Ci pomoże.
Trzymaj się Kasiu!
Tadek

Użytkownik Tadeusz T edytował ten post 15 lipiec 2010 - 22:53

Tadek
Forum narciarskie kochamnarty :-))

#4 Pit

• Administrator
  • 3813 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 16 lipiec 2010 - 11:00

Niestety, nie byłem. Ale ankieta bardzo interesująca. Pytania wprowadzające i część główna takie jak powinno być. Powodzenia.

ps.

tak ma ma właśnie wyglądać ankieta......

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#5 jabol

• Moderator
  • 2024 Postów:
  • Narty:Rossignol 9X
  • Imię :Jan
Reputacja: 469
+

Napisano 16 lipiec 2010 - 11:59

Wyświetl postUżytkownik Pit dnia 16.07.2010, 13:00 napisał

Ale ankieta bardzo interesująca

ciekawe czy Katarzynka jeszcze do nas zawita albo był to tylko taki ONS z tą ankietą :thumbsup:
Dołączona grafika
pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil

#6 kiedar

..i..

• Użytkownik
  • 1771 Postów:
Reputacja: 243
+

Napisano 18 lipiec 2010 - 09:02

Przeczytałem ankietę, nawet chciałem wypełnić, bo parę razy byłem w Krynicy.

Jednak ze względu na fakt, iż mimo zaznaczenia odpowiedzi, że z pewnych atrakcji nie korzystałem musiałem i tak zaznaczyć odpowiedzi oceniające te atrakcje by ankieta została przyjęta, zrezygnowałem z jej zakończenia. Więc proszę Katarzynkę o nie gniewanie się, za niewypełnienie ankiety przez część ludzi odwiedzających KN, ponieważ udzielenie tych odpowiedzi nie miało by nic wspólnego z prawdą i racjonalnym badaniem sytuacji w Krynicy
Żegnam!

#7 Pit

• Administrator
  • 3813 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
Reputacja: 890
+

Napisano 19 lipiec 2010 - 12:59

W każdej z tych ankiet można sobie wybrać, czy odpowiedz na dane pytanie musi być obowiązkowa, czy też można je pominąć i odpowiadać na dalesze pytania. Koleżanka przy każdym pytaniu zaznaczyła opcję obowiązkowej odpowiedzi i stąd mamy problem. By odpowiedzieć na następne pytanie, trzeba odpowiedzieć na poprzednie :thumbsup:

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,