Kto zostanie mistrzem świata w RPA ?
Napisano 07 czerwiec 2010 - 10:17
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 19 czerwiec 2010 - 21:48
Użytkownik Mitek dnia 19.06.2010, 22:48 napisał
Ibardzo proszę o objaśnienia co post powyższy wnosi w temacie?
POzdro
Co wnosi? Być może jest to spojrzenie w krzywym zwierciadle? Cóż innego pozostaje kibicowi Polskiej reprezentacji patrząc na mundial, w którym ta nasza jedenastka nie gra.
Swoją drogą, bardzo trafne spostrzeżenia autora tych "taktyk"
A co do zwycięzcy - Holandia!
Użytkownik AdamSlask edytował ten post 19 czerwiec 2010 - 21:49
Napisano 19 czerwiec 2010 - 22:20
PS do Pita:może byś się przestał bawić w zwykłego członka forum"bez uprawnień" skoro zakładasz temat z ankietą,której założenie wymaga uprawnień admina,bo żona tego za Ciebie chyba nie zrobiła....
Zaznacz się na czerwono,bo takie udawanie to dziecinada.
Napisano 19 czerwiec 2010 - 22:47
Użytkownik Mitek dnia 19.06.2010, 21:48 napisał
POzdro
Użytkownik filinator dnia 19.06.2010, 23:20 napisał
PS do Pita:może byś się przestał bawić w zwykłego członka forum"bez uprawnień" skoro zakładasz temat z ankietą,której założenie wymaga uprawnień admina,bo żona tego za Ciebie chyba nie zrobiła....
Szkoda, że obu Panom zabrakło odwagi by zagłosować w sondzie - głos oddany na Brazylię, jest moim głosem i oddanym jest bez strzępienia języka! Panom niestety się nie chciało zagłosować, choć to prostsze niż czepianie się!
Na godzinę 23:48 dnia 19-06-2010 Brazylia w ankiecie ma jeden głos - mój!
Co do założenia tematu to:
- Pit założył go będąc adminem
- ankietę do tematu może założyć każdy zakładający temat, nie tylko administrator!
Napisano 19 czerwiec 2010 - 23:03
Użytkownik kiedar dnia 20.06.2010, 0:47 napisał
Użytkownik Mitek dnia 19.06.2010, 21:48 napisał
POzdro
Szkoda, że obu Panom zabrakło odwagi by zagłosować w sondzie - głos oddany na Brazylię, jest moim głosem i oddanym jest bez strzępienia języka! Panom niestety się nie chciało zagłosować, choć to prostrze niż czepianie się!
Na godzinę 23:48 dnia 19-06-2010 Brazylia w ankiecie ma jeden głos - mój!
Co do założenia tematu to:
- Pit założył go będąc adminem
- ankietę do tematu może założyć każdy zakładający temat, nie tylko administrator!
Są luzie odważni (głodsujący w abkietach, pisząźy wszystko na forum itd.) i śmiecie tacy jak My. Błagamy o powolenie pisania postów...
Napisano 20 czerwiec 2010 - 09:28
proponuję zapoznać się za datami Filip...., daj mi chwile i nauczę się zakładać ankietę... specjalnie dla Ciebie...
Ola
Napisano 20 czerwiec 2010 - 11:40
Darek,wal się.Jak mam ochotę głosować to to robię,wolałem podobnie jak Mitek wypowiedzieć się,bo to usasadnia wybór.
Jaki jesteś odważny,zagłosowałeś!!!!
Napisano 21 czerwiec 2010 - 23:46
Użytkownik kiedar dnia 20.06.2010, 1:12 napisał
Nie daruje sobie Darku bo jak samo imię wskazuje Darkom się nie daruje.
Proponowałem spokojne wyjśnienie sytuacji ale za wysokie progi jak widac dla mnie więc.... Koniec dyskusji.
Spodziewaj się najgorszego.
Pozdro
Przepraszam, że nie w temacie ale byłem sprowokowany.
Napisano 22 czerwiec 2010 - 06:10
Użytkownik Mitek dnia 22.06.2010, 0:46 napisał
Użytkownik kiedar dnia 20.06.2010, 1:12 napisał
Nie daruje sobie Darku bo jak samo imię wskazuje Darkom się nie daruje.
Proponowałem spokojne wyjśnienie sytuacji ale za wysokie progi jak widac dla mnie więc.... Koniec dyskusji.
Spodziewaj się najgorszego.
Pozdro
Przepraszam, że nie w temacie ale byłem sprowokowany.
Dla tych, co przyszli bez foremek...
http://www.kochamnarty.pl/miejsce-dla-prze...7570#entry17570
Napisano 30 czerwiec 2010 - 14:26
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 01 lipiec 2010 - 11:53
Użytkownik Pit dnia 30.06.2010, 14:26 napisał
Pit i tak tych błędów jest stosunkowo mało , jak na te mistrzostwa , chociaż masz rację ten gol Lamparta to była totalna porażka sędziego ....
Użytkownik Łysy edytował ten post 01 lipiec 2010 - 11:53
Napisano 01 lipiec 2010 - 12:18
Użytkownik Pit dnia 30.06.2010, 16:26 napisał
Masz rację. Ja też jestem załamany. Błędy w takiej skali się dawno nie zdarzały ale może właśnie dzieki temu FIFA w końcu coś postanowi w tej kwestii. Z techicznego unktun widzenia to przecież sprawa prosta.
Pozdro
Napisano 01 lipiec 2010 - 13:05
aha...Argentyna na mistrza...poprostu Diego ma tak świetny "towar" że za to go już kocham....
Użytkownik funcarving edytował ten post 01 lipiec 2010 - 13:07