Użytkownik Łysy dnia 6.05.2010, 13:10 napisał
ale jeśli ktoś ma g...o do powiedzenia , to go ten temat nudzi , a czy ja kogoś zmuszam do czytania lub zabierania głosu ? nie mam ochoty , nie czytam , nie wypowiadam się proste i logiczne widać nie dla każdego ....
Łysy, Ty niestety jak nie masz nic do powiedzenia, to np. piszesz posta o naprawie kijka.
Jak mnie coś nudzi, to masz rację nie czytam i nie wypowiadam się, a skoro czytam i wypowiadam się to mnie nie nudzi - proste i logiczne???
Na szczęście Łysy widzę umie czytać i cytować, ze zrozumieniem i przyswojeniem tekstu przeczytanego już gorzej.
Co do g... , jaj i otworu w du.... to śpieszę poinformować Łysego, że mogę mieć nawet wydmuszki,
byle by rdzeń był naturalny a nie drewniany!
A co do Ciebie i Twojego pojmowania świata, to spieszę poinformować, iż wypowiadać może się na tym forum każdy, nikt nie ma obowiązku zgadzać się z Tobą, a ja mam w nosie czy Tobie się to podoba czy nie, że śmiem nie podzielać Twojego zdania!
Temat mnie wcale nie nudzi, nudzi mnie Łysy jako choinka reklamowe pewnej firmy - w profilu, w postach, a nawet w rozmowie na gg . Nudzi mnie również opowiadanie przez Ciebie pierduł o cenach i kreowanie się na znawcę wszech marek - a okazuje się, że coś słyszałeś, coś widziałeś a ilość zer czy waluta to już pikuś (co tam za różnica set euro czy tysiąc, raptem jedno zero). No i jeszcze jedno mnie nudzi Łysy - chamski język! I tu wydaje mi się, że to nie tylko mnie już nudzi.
I jeszcze mały cytacik z Łysego:
"Mieć swoje zdanie to tak jak mieć otworek w tyłku , każdy go ma ale nie każdy ma swoje zdanie !"
Polecam zastanowić Ci się co chciałeś powiedzieć, a jak nie to poproś maturzystów, by wytłumaczyli Ci czemu to zdanie nie ma sensu logicznego!!!
Resztę wypowiedzi moich polecam poczytać kilkakrotnie - nigdzie w nich nie ma, że to wszystkich opinia, każdy mój post zawiera jedynie moje opinie, przemyślenia i spostrzeżenia.
Z formy wypowiedzi, stylu, języka i wyrazów, widzę że w VW trafiłem idealnie - ciekawe czy model też ten co myślę