Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

weekend majowy ekipy peregrina - Maćka

1 odpowiedź w tym temacie

#1 Osetia

"Królowa Trolka"

• Administrator
  • 1981 Postów:
  • Narty:Heady biało-czerwone i Volki z paniusią
  • Imię :Trolka
  • Ulubiony stok:odkryty i nieodkryty, ale pokryty białą warstwą tego na eś
Reputacja: 166
+

Napisano 26 kwiecień 2010 - 15:03

Maciek,

widziałam w tv, że na Kasprowym jeszcze jest śnieg. Nie wiem ile, ale jest. Stąd pytanie... Jakieś plany na majówkę? bo czytać i oglądać się chce... a Ty ostatnio nigdzie nie wchodzisz, nie zjeżdżasz... nawet na hulajnodze :) zwyczajnie pozazdrościć i popodziwiać się chce! :napoje10:

Pozdrawiam, Ola

#2 peregrin

• Użytkownik
  • 167 Postów:
  • Imię :Maciek
Reputacja: 218
+

Napisano 09 maj 2010 - 23:14

Wyświetl postUżytkownik Osetia dnia 26.04.2010, 15:03 napisał

Maciek,

widziałam w tv, że na Kasprowym jeszcze jest śnieg. Nie wiem ile, ale jest. Stąd pytanie... Jakieś plany na majówkę? bo czytać i oglądać się chce... a Ty ostatnio nigdzie nie wchodzisz, nie zjeżdżasz... nawet na hulajnodze :) zwyczajnie pozazdrościć i popodziwiać się chce! :asado:

Pozdrawiam, Ola

Cześć Ola!

zostałem ostatnio niestety lekko przytłoczony "nizinnymi" sprawami i przez 3 tyg nie byłem w górach... Jak to się mówi - masakra. Majówka była - ale rodzinno-domowa :napoje10:

Na szczęście wczoraj udało się odwrócić niefortunny los i wreszcie pojechać w Tatry...

http://www.kochamnar...kiej-t1243.html

...i udało się zjechać żlebem, na który już nie miałem nadziei w tym sezonie. A jednak! Zjazd centralnym żlebem z Wysokiej dość trudny, górna część 50°, później stałe nachylenie 45° i dość wąsko - ale za to śnieg RE-WE-LA-CYJ-NY! Wiosenne zjazdy to jest to na co czeka się cały rok :taniec2:

Reasumując - śniegu jeszcze trochę jest - trzeba jednak niestety ponosić trochę narty na plecach. Ale układ jest uczciwy - chcesz pozjeżdżać w świetnym, wiosennym, firnowatym śniegu - musisz się trochę pomęczyć i sobie zasłużyć! :cheers:

pozdrawiam serdecznie

maciek

Użytkownik peregrin edytował ten post 09 maj 2010 - 23:16

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych