Już nie mogę się doczekać by je załozyć i sprawdzić jak one w praktyce działają
Tecnika
Napisano 15 kwiecień 2010 - 19:13
Użytkownik Łysy dnia 15.04.2010, 21:07 napisał
Grunt to wymyslic jakiś ciekawy bajer, zrobić do tego dobry marketing i sprzedać.
Pozdro
Napisano 15 kwiecień 2010 - 19:19
Użytkownik Mitek dnia 15.04.2010, 19:13 napisał
Użytkownik Łysy dnia 15.04.2010, 21:07 napisał
Grunt to wymyslic jakiś ciekawy bajer, zrobić do tego dobry marketing i sprzedać.
Pozdro
Wiesz akurat w Tecnice przekłada się to w praktyce (cholera zaczynam rymować) , Tecnika jest zbyt poważną firmą by iść na łatwiznę , no cóż wszystko wyjdzie w praniu
Ps. Pisałem do Ciebie na PW otrzymałeś info ?
Napisano 15 kwiecień 2010 - 21:10
Użytkownik pytek 23 dnia 15.04.2010, 20:10 napisał
W narciarskich też to było i to jeszcze dawniej. Nima już czego wymyślać ani w butach, ani nartach nawet w kijkach. Może jeszcze mogą coś pokombinować w wiązaniach z tym, że nie na pewno, bo atomik kombinował, ale nie wykombinował.
Napisano 15 kwiecień 2010 - 22:51
Napisano 15 kwiecień 2010 - 23:58
Użytkownik Łysy dnia 16.04.2010, 0:51 napisał
Oczywiście i bardzo dobrze to ująłeś - szaleńcy. Tylko, że oni zazwyczaj nic nie wiedzą o narciarstwie.
Dla nich raczej Pudelek.
Pozdro
Napisano 16 kwiecień 2010 - 01:11
mnie przychodzi do głowy, że możesz latać, tankować się na shell'u lub w butach zbierać szczupłe muszle... tylko ten sytsem mi nie daje spokoju
A czy na powitanie mówią : Dzień dobry Olu, jesteś najpiękniejsza i najmądrzejsza na świecie
Napisano 16 kwiecień 2010 - 14:48
Użytkownik Osetia dnia 16.04.2010, 3:11 napisał
mnie przychodzi do głowy, że możesz latać, tankować się na shell'u lub w butach zbierać szczupłe muszle... tylko ten sytsem mi nie daje spokoju
Nie, to nie ma nic wspolnego z nazwa stacji benzynowej, czy ogolnie birac firma olejowa jak to mowia Amerykanie (nigdy mi sie ta nazwa "oil" nie podobala, bo mi sie z tranem kojarzyla, ktory musialem lykac w dziecinstwie - paskuctwo). Widac Olu, ze o komputerach i ich systemach wiele nie wiesz. To powietrzny (air), a wiec, lekki, przyjazny system fitowania (dopasowania) uzytkownikow do pracy w "shellu", a wiec w srodowisku polecen stukanych na konsoli, bez interfejsu (tez piekne polskie slowo) graficznego. Kiedys bardzo popularny, dzis stosowany glownie przez informatykow. Widac firma Tecnica postanowila zrobic jego lzejsza, przyjazniejsza wersje. Dziwie sie tylko, ze zabiera sie do tego firma niekomputerowa. Moze jednak kupila jakies akcje?
Ale ogolnie jestem za a nawet przeciw.
Użytkownik o_andrzej edytował ten post 16 kwiecień 2010 - 14:49
Napisano 16 kwiecień 2010 - 15:10
Użytkownik Osetia dnia 16.04.2010, 2:11 napisał
A czy na powitanie mówią : Dzień dobry Olu, jesteś najpiękniejsza i najmądrzejsza na świecie
Być może specjalnie dla Ciebie dodadzą papugę co będzie krzyczeć Dzień dobry Olu, jesteś najpiękniejsza i najmądrzejsza na świecie , buhahahahaha