Skocz do zawartości

Tecnika

9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Łysy

• Zbanowany
  • 806 Postów:
  • Imię :Roman-Alojzy-Ferdynand ..... do wyboru
  • Ulubiony stok:Wierchomla , Krynica , Palenica , Jurgów
Reputacja: 10
+

Napisano 15 kwiecień 2010 - 19:07

No jestem ciekaw waszych opini ! http://www.skionline...wsy&id_txt=3562
Już nie mogę się doczekać by je załozyć i sprawdzić jak one w praktyce działają :hysterical:

#2 Mitek

zwykły narciarz

• Użytkownik
  • 1910 Postów:
  • Narty:Różne
  • Imię :Mitek
Reputacja: 268
+

Napisano 15 kwiecień 2010 - 19:13

Cześć

Wyświetl postUżytkownik Łysy dnia 15.04.2010, 21:07 napisał

Już nie mogę się doczekać by je załozyć i sprawdzić jak one w praktyce działają :hysterical:

Grunt to wymyslic jakiś ciekawy bajer, zrobić do tego dobry marketing i sprzedać. :russian:
Pozdro

#3 Łysy

• Zbanowany
  • 806 Postów:
+

Napisano 15 kwiecień 2010 - 19:19

Wyświetl postUżytkownik Mitek dnia 15.04.2010, 19:13 napisał

Cześć

Wyświetl postUżytkownik Łysy dnia 15.04.2010, 21:07 napisał

Już nie mogę się doczekać by je załozyć i sprawdzić jak one w praktyce działają :russian:

Grunt to wymyslic jakiś ciekawy bajer, zrobić do tego dobry marketing i sprzedać. :russian:
Pozdro

Wiesz akurat w Tecnice przekłada się to w praktyce (cholera zaczynam rymować) , Tecnika jest zbyt poważną firmą by iść na łatwiznę , no cóż wszystko wyjdzie w praniu :hysterical:

Ps. Pisałem do Ciebie na PW otrzymałeś info ?

#4 Guest_pytek 23_*

• -->
  • GUESTS

Napisano 15 kwiecień 2010 - 20:10

Taka technologia to nie jest nic nowego.15lat temu Reebok proponowal takie rozwiazanie w butach do kosza,na pewno wplywa to pozytywnie na komfort ale rewolucja to zadna.

#5 deczko inny

• Użytkownik
  • 1113 Postów:
  • Narty:tanie
Reputacja: 800
+

Napisano 15 kwiecień 2010 - 21:10

Wyświetl postUżytkownik pytek 23 dnia 15.04.2010, 20:10 napisał

Taka technologia to nie jest nic nowego.15lat temu Reebok proponowal takie rozwiazanie w butach do kosza,na pewno wplywa to pozytywnie na komfort ale rewolucja to zadna.

W narciarskich też to było i to jeszcze dawniej. Nima już czego wymyślać ani w butach, ani nartach nawet w kijkach. Może jeszcze mogą coś pokombinować w wiązaniach z tym, że nie na pewno, bo atomik kombinował, ale nie wykombinował.

#6 Łysy

• Zbanowany
  • 806 Postów:
+

Napisano 15 kwiecień 2010 - 22:51

Panowie ! nie bądzcie sceptycznie nastawieni, technologia idzie do przodu i nie zatrzymamy tego , 15 lat temu jezdziliśmy Fiatami 126 P , teraz jezdzimy Mercedesami .Ja raczej jestem optymistą jeśli chodzi o takie nowości , zobaczymy :hysterical: na ten sezon już na pewno będą w ofercie , myślę że znajdzie się kilku szaleńców co wyłożą za tego buta (przypuszczam) min 2 tyś zł.

#7 Mitek

zwykły narciarz

• Użytkownik
  • 1910 Postów:
  • Narty:Różne
  • Imię :Mitek
Reputacja: 268
+

Napisano 15 kwiecień 2010 - 23:58

Cześć

Wyświetl postUżytkownik Łysy dnia 16.04.2010, 0:51 napisał

Panowie ! nie bądzcie sceptycznie nastawieni, technologia idzie do przodu i nie zatrzymamy tego , 15 lat temu jezdziliśmy Fiatami 126 P , teraz jezdzimy Mercedesami .Ja raczej jestem optymistą jeśli chodzi o takie nowości , zobaczymy :hysterical: na ten sezon już na pewno będą w ofercie , myślę że znajdzie się kilku szaleńców co wyłożą za tego buta (przypuszczam) min 2 tyś zł.

Oczywiście i bardzo dobrze to ująłeś - szaleńcy. Tylko, że oni zazwyczaj nic nie wiedzą o narciarstwie.
Dla nich raczej Pudelek. :russian: :russian:
Pozdro

#8 Osetia

"Królowa Trolka"

• Administrator
  • 1971 Postów:
  • Narty:Heady biało-czerwone i Volki z paniusią
  • Imię :Trolka
  • Ulubiony stok:odkryty i nieodkryty, ale pokryty białą warstwą tego na eś
Reputacja: 161
+

Napisano 16 kwiecień 2010 - 01:11

Andrzej, czy mógłbyś? jesteś w tym specjalistą: Air Shell Fit System :hysterical:

mnie przychodzi do głowy, że możesz latać, tankować się na shell'u lub w butach zbierać szczupłe muszle... tylko ten sytsem mi nie daje spokoju :russian:

A czy na powitanie mówią : Dzień dobry Olu, jesteś najpiękniejsza i najmądrzejsza na świecie :russian: , bo jak nie to... nuda :russian:

#9 o_andrzej

• Użytkownik
  • 1202 Postów:
Reputacja: 342
+

Napisano 16 kwiecień 2010 - 14:48

Wyświetl postUżytkownik Osetia dnia 16.04.2010, 3:11 napisał

Andrzej, czy mógłbyś? jesteś w tym specjalistą: Air Shell Fit System :hysterical:

mnie przychodzi do głowy, że możesz latać, tankować się na shell'u lub w butach zbierać szczupłe muszle... tylko ten sytsem mi nie daje spokoju :russian:

Nie, to nie ma nic wspolnego z nazwa stacji benzynowej, czy ogolnie birac firma olejowa jak to mowia Amerykanie (nigdy mi sie ta nazwa "oil" nie podobala, bo mi sie z tranem kojarzyla, ktory musialem lykac w dziecinstwie - paskuctwo). Widac Olu, ze o komputerach i ich systemach wiele nie wiesz. To powietrzny (air), a wiec, lekki, przyjazny system fitowania (dopasowania) uzytkownikow do pracy w "shellu", a wiec w srodowisku polecen stukanych na konsoli, bez interfejsu (tez piekne polskie slowo) graficznego. Kiedys bardzo popularny, dzis stosowany glownie przez informatykow. Widac firma Tecnica postanowila zrobic jego lzejsza, przyjazniejsza wersje. Dziwie sie tylko, ze zabiera sie do tego firma niekomputerowa. Moze jednak kupila jakies akcje?

Ale ogolnie jestem za a nawet przeciw.

Użytkownik o_andrzej edytował ten post 16 kwiecień 2010 - 14:49

#10 Łysy

• Zbanowany
  • 806 Postów:
+

Napisano 16 kwiecień 2010 - 15:10

Wyświetl postUżytkownik Osetia dnia 16.04.2010, 2:11 napisał

A czy na powitanie mówią : Dzień dobry Olu, jesteś najpiękniejsza i najmądrzejsza na świecie :russian: , bo jak nie to... nuda :russian:

Być może specjalnie dla Ciebie dodadzą papugę co będzie krzyczeć Dzień dobry Olu, jesteś najpiękniejsza i najmądrzejsza na świecie , buhahahahaha :russian: kto wie ...