Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

No to jadę (Sybelles)

62 odpowiedzi w tym temacie

#1 deczko inny

• Użytkownik
  • 1263 Postów:
  • Narty:tanie
Reputacja: 967
+

Napisano 19 marzec 2010 - 00:50

aczkolwiek niechętnie, choć teraz jakby trochę chętniej do Francji. Gdzie jadę nie wiem, wychodzi, że niedaleko Grenoble. Jak będziemy na miejscu to zobaczę jak się to nazywa, zapiszę na karteczce i jeśli będzie tam hot spot przepiszę z karteczki do foruma.
Dziś spędziłem cały dzień na szukaniu boksa na dach. Mieliśmy załatwiony, ale nie oglądnięty wcześniej. Dziś przyszedł czas na odbiór. Jak pan otworzył szopkę i zobaczyłem tył skrzyneczki wzniosłem oczy w niebo i poprosiłem: spraw, aby nie pasował, bo gdyby pasował i byśmy go wzięli każda kontrola policyjna była by nasza. Ja po prostu nie wiedziałem, że w 1969 roku robili już boxy i drukowali na nie w ilościach hurtowych takie piękne kolorowe nalepki.
Prośby zostały wysłuchane, nie pasował, :) był raczej do Wołgi przystosowany.
Skończyło się dobrze. Mamy piękny Thule, taki odlotowy, otwierany na wszystkie strony, gdzie narty wejdą bez problemu, buty też i Joleczka się przez noc jazdy przekima. :zab:
No to narta :) :)
di

Oczywiście nie jedziemy teraz, tylko ok. 14-15

Użytkownik jabol edytował ten post 23 kwiecień 2010 - 12:29

#2 Mitek

zwykły narciarz

• Użytkownik
  • 1910 Postów:
  • Narty:Różne
  • Imię :Mitek
Reputacja: 271
+

Napisano 19 marzec 2010 - 00:56

Cześć

A wystarzyło zadzwonić lub dać sygnał, że poptrzeba duży box.
Pozdro

Użytkownik Mitek edytował ten post 19 marzec 2010 - 00:57

#3 deczko inny

• Użytkownik
  • 1263 Postów:
  • Narty:tanie
Reputacja: 967
+

Napisano 19 marzec 2010 - 01:03

Wyświetl postUżytkownik Mitek dnia 19.03.2010, 0:56 napisał

Cześć

A wystarzyło zadzwonić lub dać sygnał, że poptrzeba duży box.
Pozdro

Między 20 a 21 rozmawiałem z trzema znajomymi, mówiłem o przygodach z boxem i wielkich problemach z załatwieniem takowego. Wszyscy trzej powiedzieli: to dlaczego nie mówiłeś, u mnie jest w garażu (ten od skutera), u mojego sąsiada leży (inny), mam fajny (jeszcze inny) :)

#4 kiedar

..i..

• Użytkownik
  • 1771 Postów:
Reputacja: 243
+

Napisano 19 marzec 2010 - 07:20

Wyświetl postUżytkownik deczko inny dnia 19.03.2010, 0:50 napisał

i Joleczka się przez noc jazdy przekima. :)

Ja pierdziele Deczko, ale ty dbasz o tą Joleczkę, boksika jej kupiłeś by mogła się w nim wygodnie przekimać :) :) :) :zab:

A co do boxa to tak na zaś - mam boksa składanego (narty nie wejdą do niego bo to kwadraciak Thule Ranger 90) ale ma 2 zalety, jest składany i jeśli nie jest na dachu, to zajmuje niedużą torbę i stoi za szafą. Jest również lekki, praktyczny i błyskawiczny w zakładaniu!!! Przejechał dzielnie do Chorwacji i na abarot, cało i zdrowo :) i nawet, w dość silnym deszczu ani kropelka nie przesiąknęła do środka! Więc jakbyś Deczko potrzebował boksa nie na narty, ale w letnie wypady to wal jak w dym :D

Szerokiej drogi, braku hot spota i zasięgu w komórce - wkońcu to urlop!!!!!!!
Żegnam!

#5 Pazur

TOEG

• Użytkownik
  • 422 Postów:
Reputacja: 71
+

Napisano 19 marzec 2010 - 07:23

Szerokości i miłego nartowania.

Pazur

#6 Osetia

"Królowa Trolka"

• Administrator
  • 1981 Postów:
  • Narty:Heady biało-czerwone i Volki z paniusią
  • Imię :Trolka
  • Ulubiony stok:odkryty i nieodkryty, ale pokryty białą warstwą tego na eś
Reputacja: 166
+

Napisano 19 marzec 2010 - 09:10

Miłego jechania, nartowania, a Joluni kimania :)

Ola

P.S. Darek z Bielska ma box na dach z tego, co kojarzę...

#7 Pit

• Administrator
  • 3813 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 19 marzec 2010 - 09:12

Udanej zabawy. Pstrykajcie foty ile wlezie i do zobaczenia :)

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#8 marecki

• Użytkownik
  • 569 Postów:
  • Narty:HEAD
  • Imię :Marek
  • Ulubiony stok:Blisko Domu
Reputacja: 167
+

Napisano 19 marzec 2010 - 18:13

O!!!! widzę że deczko się spóźniłem ale nie z BOX-em , bo takowego nie mam ale z życzeniami fajnego nartowania, czego właśnie życzę :) Do Francji jeszcze nie dojechaliście......!!!!! więc z życzeniami deczko zdążyłem :zab:

Pozdrawiam Marek

#9 Pit

• Administrator
  • 3813 Postów:
+

Napisano 20 marzec 2010 - 09:41

Jola pewnie smacznie śpi :)

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#10 kaktus

• Użytkownik
  • 17 Postów:
  • Narty:Atomic
Reputacja: 3
+

Napisano 21 marzec 2010 - 20:22

My z ekipą właśnie wróciliśmy z "okolic" Grenoble - życzę równie udanego wyjazdu jak nasz i pozdrawiam, a sam idę odsypiać podróż! :)

#11 kiedar

..i..

• Użytkownik
  • 1771 Postów:
+

Napisano 21 marzec 2010 - 20:25

Wyświetl postUżytkownik kaktus dnia 21.03.2010, 20:22 napisał

My z ekipą właśnie wróciliśmy z "okolic" Grenoble - życzę równie udanego wyjazdu jak nasz i pozdrawiam, a sam idę odsypiać podróż! :zab:

Kaktus, tylko to, że własnie wróciłeś usprawiedliwia brak fotorelacji!!! :) :)
Ale jutro z rana, najpóźniej do południa, relacja - z foto oczywiście - obowiązkowa :)
Żegnam!

#12 jabol

• Moderator
  • 2024 Postów:
  • Narty:Rossignol 9X
  • Imię :Jan
Reputacja: 469
+

Napisano 23 marzec 2010 - 15:54

zobaczcie jaką lampę sobie deczko zamówił :)
http://pv.viewsurf.com/?id=58
Dołączona grafika
pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil

#13 kiedar

..i..

• Użytkownik
  • 1771 Postów:
+

Napisano 23 marzec 2010 - 16:11

Wyświetl postUżytkownik jabol dnia 23.03.2010, 15:54 napisał

zobaczcie jaką lampę sobie deczko zamówił :zab:

Jezu, jak tam tak słońce świeci, to Joleczce będzie duszno w tym boxie :) :)
Żegnam!

#14 jabol

• Moderator
  • 2024 Postów:
  • Narty:Rossignol 9X
  • Imię :Jan
Reputacja: 469
+

Napisano 26 marzec 2010 - 12:14

Wyświetl postUżytkownik jabol dnia 23.03.2010, 16:54 napisał

zobaczcie jaką lampę sobie deczko zamówił :)

w :) SYBELLES śnieg sypie jak oszalały :) więc
i mnie wypada powiedzieć
DO ZOBACZENIA :zab:

i smacznego jajka
Dołączona grafika
pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil

#15 Pit

• Administrator
  • 3813 Postów:
+

Napisano 26 marzec 2010 - 12:20

...dozo :)

Giełda narciarska

#16 marecki

• Użytkownik
  • 569 Postów:
  • Narty:HEAD
  • Imię :Marek
  • Ulubiony stok:Blisko Domu
Reputacja: 167
+

Napisano 26 marzec 2010 - 14:00

... i nie zajeździj się..... narciarsko :zab:

Powodznka i miłej zabawy :)

Pozdrawiam

#17 kiedar

..i..

• Użytkownik
  • 1771 Postów:
+

Napisano 26 marzec 2010 - 16:29

To się łociupinkę spóźniłe, ale i ja życzę super sniegu, super pogody i wynartowania się za cały sezon i za wszystkich co na forum zazdraszczają Tobie wyjazdu :)

Jan i wracaj cały i zdrowy!!!

P.S.
Znów się naraziłe tym cały i zdrowy???
Żegnam!

#18 HisToriA

• Użytkownik
  • 573 Postów:
  • Imię :Kasia
Reputacja: 5
+

Napisano 27 marzec 2010 - 15:51

Wyświetl postUżytkownik kiedar dnia 26.03.2010, 17:29 napisał

[...] wynartowania się za cały sezon i za wszystkich co na forum zazdraszczają Tobie wyjazdu :)

... skąd wiedziałeś? - a tak starałam się to ukryć! :zab:

#19 kiedar

..i..

• Użytkownik
  • 1771 Postów:
+

Napisano 27 marzec 2010 - 16:44

Wyświetl postUżytkownik KaBeSz dnia 27.03.2010, 15:51 napisał

Wyświetl postUżytkownik kiedar dnia 26.03.2010, 17:29 napisał

[...] wynartowania się za cały sezon i za wszystkich co na forum zazdraszczają Tobie wyjazdu :)

... skąd wiedziałeś? - a tak starałam się to ukryć! :)

Kasia się ma nosa :zab:

W tajemnicy powiem Ci, że sam najmocniej mu zazdroszczę :D :), więc problem ten znam z autopsji.

Użytkownik kiedar edytował ten post 27 marzec 2010 - 16:44

Żegnam!

#20 bacteria

• Użytkownik
  • 226 Postów:
  • Narty:ELAN SL 09/10
  • Imię :Justyna
  • Ulubiony stok:ten na którym jest pusto
  • Instruktor:po prostu nie lubię instruktorów
Reputacja: 123
+

Napisano 27 marzec 2010 - 20:49

szybko minęło jesteśmy już w Polsce, nie będę pisała jak było-tę przyjemność pozostawię Deczkowi :)