Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

dla lubiących modę narciarską

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Osetia

"Królowa Trolka"

• Administrator
  • 1981 Postów:
  • Narty:Heady biało-czerwone i Volki z paniusią
  • Imię :Trolka
  • Ulubiony stok:odkryty i nieodkryty, ale pokryty białą warstwą tego na eś
Reputacja: 166
+

Napisano 22 luty 2010 - 16:33

Witam!
wklejam link do artykułu, który traktuje o najnowszych trendach w modzie narciarskiej! Kto nie lubi być do tyłu, niech już grzebie w szafach... babć i dziadków... tkanina nie taka, ale co tam... grunt to mieć "stajla" :thumbsup:

Ja po przeczytaniu i skorelowaniu moich gaci i Austrii wyszłam na pstrokaciznę :thumbsup: ale mam to tam, gdzie wystaje psu ucho od garnka :thumbsup:

http://www.newsweek.pl/artykuly/wydanie/11...a-stoku,49893,1

Ola

#2 fan

TOEG

• Użytkownik
  • 447 Postów:
Reputacja: 105
+

Napisano 22 luty 2010 - 22:09

oczywiście z gustami się nie dyskutuje...ale dla mnie to moda pogrzebowa :thumbsup: ach ci projektanci....zniewieściałe chłopaki :thumbsup: ...na stoku musi być,kolorowo,wesoła i pstrokato....w końcu to nie herbatka u cioci w niedzielne popołudnie,tylko fun na śniegu :thumbsup:

#3 Guest_pytek 23_*

• -->
  • GUESTS

Napisano 22 luty 2010 - 22:41

Wyświetl postUżytkownik funcarving dnia 22.02.2010, 23:09 napisał

oczywiście z gustami się nie dyskutuje...ale dla mnie to moda pogrzebowa :thumbsup: ach ci projektanci....zniewieściałe chłopaki :thumbsup: ...na stoku musi być,kolorowo,wesoła i pstrokato....w końcu to nie herbatka u cioci w niedzielne popołudnie,tylko fun na śniegu :thumbsup:

Przepraszam czy pijesz do mojego czarnego image'u? :thumbsup:

#4 skiman6

• Użytkownik
  • 619 Postów:
  • Imię :adam
Reputacja: 31
+

Napisano 21 marzec 2010 - 17:06

...może mucha?- czyli swobodna elegancja w St.Anton-

Załączone pliki

Dołączona grafika

#5 Osetia

"Królowa Trolka"

• Administrator
  • 1981 Postów:
  • Narty:Heady biało-czerwone i Volki z paniusią
  • Imię :Trolka
  • Ulubiony stok:odkryty i nieodkryty, ale pokryty białą warstwą tego na eś
Reputacja: 166
+

Napisano 22 marzec 2010 - 06:57

Adamie?

To działo się naprawdę? Tak wystrojeni Panowie uprawiali narciarstwo? :) czy to jakaś widokówka.....

Ola

#6 skiman6

• Użytkownik
  • 619 Postów:
+

Napisano 22 marzec 2010 - 09:36

Wyświetl postUżytkownik Osetia dnia 22.03.2010, 6:57 napisał

Adamie?

To działo się naprawdę? Tak wystrojeni Panowie uprawiali narciarstwo? :) czy to jakaś widokówka.....

Ola

...panów było kilkunastu, w kolejce do krzeseł na czarną "2" Kandahar, 400 metrów powyżej dolnej stacji St.Anton...Dżentelmeni ci, budząc podziw narciarek, wyglądali na poszukiwaczy ...panny młodej, która pewnie gdzieś się zapodziała, jak to ...panna...
...a może te garnitury i techniczne były i może przyjdzie nam, oczywiście dżentelmenom, tylko w takich strojach jeździć...
Dołączona grafika

#7 jabol

• Moderator
  • 2024 Postów:
  • Narty:Rossignol 9X
  • Imię :Jan
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 469
+

Napisano 22 marzec 2010 - 11:32

Wyświetl postUżytkownik skiman6 dnia 22.03.2010, 10:36 napisał

dżentelmenom, tylko w takich strojach jeździć...

dobrze że przypomniałeś bo bym zapomniał muche spakować
Dołączona grafika
pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil

#8 skiman6

• Użytkownik
  • 619 Postów:
+

Napisano 22 marzec 2010 - 19:57

Wyświetl postUżytkownik jabol dnia 22.03.2010, 11:32 napisał

dobrze że przypomniałeś bo bym zapomniał muche spakować

...Janusz, pod muchą będąc, musisz być przygotowany na dawanie zdecydowanego odporu pięknym narciarkom ...

Załączone pliki

Dołączona grafika

#9 LewyTom

• Użytkownik
  • 11 Postów:
Reputacja: 0
+

Napisano 29 wrzesień 2010 - 14:35

Nie zwracam szczególnej uwagi na to jak prezentuje się na stoku. Gdyby tak bylo to z pewnością moja radość z jeżdżenia na nartach za całą pewnością byłaby o połowę mniejsza. Tak przynajmniej dobrze się bawię. faktem jednak jest,ze niektórzy chcą być bardzo stylowi na nartach:) Może przydałoby się im coś takiego .. moderacja: jak ski maska?

moderacja: usunięty link reklamowy Osetia