byłem w tej miejscowości w drugiej połowie stycznia 2010 . Powiem tylko jedno : WARTO ! Wybrałem się tam po wcześniejszym przejrzeniu różnych ofert i mimo dalekiej drogi nie narzekam . Byłem samochodem -jechałem tak jak proponują na forum . Włocławek ,Poznań , Berlin, dalej Norynberga za nią skręt w prawo w kierunku granicy Francuskiej , później na Berno ,Genewę i prawie na miejscu. Po drodze nocleg w Niemczech . 78 Euro za cztery osoby ze śniadaniem ( ok 10 km od trasy) . Jeżdżę już dość długo ( ok 30 lat ) byłem w różnych miejscach od Polski zaczynając idąc przez Czechy , Słowację , Austrię i powiem , że w przyszłym roku jadę tam jeszcze raz . Można upolować dobre okazje jeśli chodzi o ceny , ja płaciłem za tydzień 320 Euro za apartament ok 40 m ( teoretycznie dla 6 osób , ja byłem w cztery ) . Ceny karnetów tez nie są wysokie ( ok 140 ) w porównaniu np. z Austrią gdzie najczęściej płaciłem od 180 do 220. Trasy super , słońce świeciło praktycznie cały pobyt . Tylko nie można jechać w grudniu i lutym - tłumy , że strach się bać ( tak przynajmniej powiedziała nam mieszkająca tam od kilku lat Polka - Dorota . Pracuje w jednej z wypożyczalni a wieczorami prowadzi swój bar ) .
Wcześniej występowałem pod nikiem " grzegorz27" - ale coś przestał działać i zarejestrowałem się ponownie
pozdrawiam forumowiczów
Użytkownik consul edytował ten post 19 luty 2010 - 12:28