Gogle narciarskie
Napisano 22 grudzień 2008 - 19:44
Jakos nie czuje sie dzis na silach by przemierzac otchlanie goglowej narciarskiej sieci....a ze tu...na kocham narty...sami eksperci:) za wyjatkiem mnie to prosze o rade:)
Wkejam linki sklepow kolo mojej pracy, bo tam zapewne bede:)
http://www.ellis-bri...and-glasses.htm
http://www.snowandro...om/Activity/Ski ... s/Goggles/
Ania
PS Przepraszam za lenistwo:(
Napisano 02 styczeń 2009 - 00:51
Co do googli. Ogólnie nie kieruje się przy wyborze googli innymi osobami, ponieważ sam wiem, które będą dobre. Doszedłem do wniosku, że wolę mieć filtr miej, ale muszę się wygodnie w googlach czuć.
Mam skrzywioną przegrodę nosową, więc na 10 googli 2 pary są dla mnie odpowiednie. Zawsze stawiam na wygodę, a nie parametry. Sam kupiłem w tym roku nowe google K2 The One i powiem że wszyscy są przeciwnikami lustrzanek, a ja nie Bardzo dobrze je??dzi mi się w lustrzankach i polecam taki rodzaj szkła. Aniouk myślę, że przy takim wyboże wybrałbym te wygodniejsze, ale w sumie wypowied?? ekspa by sie przydała;/
Napisano 02 styczeń 2009 - 09:35
pamiętaj o jednej ważnej rzeczy podczas kupowania gogli-ski.
Powinny one być dopasowane do ewentualnego kasku Twojego.
Czyli gogle-ski mierzymy zawsze na kask. Bo na głowę to one zawsze będą pasować. No może nie na każdy łeb
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 02 styczeń 2009 - 14:33
Ania
Napisano 02 styczeń 2009 - 14:40
Cytat
to w tej sytuacji musisz kupić gogle z szybką....
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,