Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Norwegia

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pit

• Administrator
  • 3813 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 09 luty 2010 - 14:48

Jako ciekawostkę bardziej podrzucam super relację z organizacji wyjazdu narciarskiego-kierunek Norwegia.
Bardzo interesujące, choć bardzo "niszowe miejsce. " Może jednak się komuś przyda, może ktoś planuje narty w tamtym rejonie ?

Norwegia na nartach, czyli.....

Po skończonym rejsie ja leciałem z rodziną do Norwegii, on natomiast miał wsiąść w samochód i pojechać na narty do Bukowiny Tatrzańskiej. Spotkaliśmy się kilka dni później. Okazało się, że kolega w polskie góry w jedną stronę jechał 12 godzin. Ja, łącznie z dojazdem z domu na lotnisko i czekaniem na samolot, w podróży byłem tylko sześć godzin. Mało tego, on w Bukowinie na każdy wjazd wyciągiem na górę stoku czekał około 50 minut. Ja niecałe pięć. Dlatego w okolice Lillehammer wróciłem z rodziną już kilka tygodni później, na ferie zimowe.

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#2 Magda Mała Mi

• Użytkownik
  • 6 Postów:
Reputacja: 0
+

Napisano 14 wrzesień 2010 - 14:29

Ciekawym miejscem jest również Hafjell w Norwegii. Praktycznie bez korków do wyciągu, a trasy bardzo dobrze przygotowane.

moderacja: usunięty link komercyjny. To jest temat "Relacji po powrocie..." do zapraszania są inne miejsce, a dla biur podróży jest dział ogłoszeń

#3 Pit

• Administrator
  • 3813 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 15 wrzesień 2010 - 10:50

Wyświetl postUżytkownik Magda Mała Mi dnia 14.09.2010, 15:29 napisał

Ciekawym miejscem jest również Hafjell w Norwegii. Praktycznie bez korków do wyciągu, a trasy bardzo dobrze przygotowane.

Cześć,
jeśli miałaś przyjemność jazdy tam na nartach, to bardzo proszę o relację, zdjęcia itd

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#4 pietrowSKI

• Użytkownik
  • 82 Postów:
  • Narty:Atomic, Kneissl
  • Imię :Piotrek
  • Ulubiony stok:Każdy, byle było biało:)
Reputacja: 36
+

Napisano 15 wrzesień 2010 - 14:01

Tak w temacie, to daję linka do opisu pobytu w Kvitfjell użytkowniczki zaprzyjaźnionego forum :zemdlal: .
http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&a...mp;dzial=stacje
Bardzo fajny opis, a w jej profilu jest galeria pięknych zdjęć.

Pozdrawiam
Pozdrawiam, Piotr

#5 fan

TOEG

• Użytkownik
  • 447 Postów:
Reputacja: 105
+

Napisano 15 wrzesień 2010 - 17:03

powiem Wam że to ciekawy pomysł z tą Norwegią....tylko ceny są żdziebko wyższe :)

#6 Guest_pytek 23_*

• -->
  • GUESTS

Napisano 29 wrzesień 2010 - 21:27

Ciekawa stronka z fajna galeria.
http://www.whiteblue.no/