Norwegia
Napisano 09 luty 2010 - 14:48
Bardzo interesujące, choć bardzo "niszowe miejsce. " Może jednak się komuś przyda, może ktoś planuje narty w tamtym rejonie ?
Norwegia na nartach, czyli.....
Po skończonym rejsie ja leciałem z rodziną do Norwegii, on natomiast miał wsiąść w samochód i pojechać na narty do Bukowiny Tatrzańskiej. Spotkaliśmy się kilka dni później. Okazało się, że kolega w polskie góry w jedną stronę jechał 12 godzin. Ja, łącznie z dojazdem z domu na lotnisko i czekaniem na samolot, w podróży byłem tylko sześć godzin. Mało tego, on w Bukowinie na każdy wjazd wyciągiem na górę stoku czekał około 50 minut. Ja niecałe pięć. Dlatego w okolice Lillehammer wróciłem z rodziną już kilka tygodni później, na ferie zimowe.
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 14 wrzesień 2010 - 14:29
moderacja: usunięty link komercyjny. To jest temat "Relacji po powrocie..." do zapraszania są inne miejsce, a dla biur podróży jest dział ogłoszeń
Napisano 15 wrzesień 2010 - 10:50
Użytkownik Magda Mała Mi dnia 14.09.2010, 15:29 napisał
Cześć,
jeśli miałaś przyjemność jazdy tam na nartach, to bardzo proszę o relację, zdjęcia itd
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 15 wrzesień 2010 - 14:01
http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&a...mp;dzial=stacje
Bardzo fajny opis, a w jej profilu jest galeria pięknych zdjęć.
Pozdrawiam
#6 Guest_pytek 23_*