Agencje donoszą
Rozpoczęty przez deczko inny, 30 sty 2010 16:38
23 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 styczeń 2010 - 17:05
Użytkownik deczko inny dnia 30.01.2010, 17:00 napisał
Oj Mirek ale kadzidłem zapachniało w tym temacie
Żegnam!
Napisano 30 styczeń 2010 - 23:31
Nie lubię się chwalić, ale może z okazji mojego pierwszego sukcesu w kochamnarciarstwie jednak się pochwalę?
Załączone pliki
-
RIMG0070.JPG (184,62 KB)
Ilość pobrań: 54
Napisano 01 luty 2010 - 16:34
Wielkie gratulacje!!!!! Czyli narty były wystarczająco śliskie
Napisano 02 luty 2010 - 09:42
Użytkownik AdamSlask dnia 31.01.2010, 0:31 napisał
Nie lubię się chwalić, ale może z okazji mojego pierwszego sukcesu w kochamnarciarstwie jednak się pochwalę?
oj łza się w oku kręci jak czytam w jakiej kategorii
GRATULACJE

pozdrawiam narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jazioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun Janusz
Napisano 20 luty 2011 - 10:59
Deczkowcu drogi - narty nie mogły być lepiej przygotowane! Temp. -2 przy dolnej stacji, także trafiłeś w 100%. Najważniejsze jednak były ostre krawędzie.
Przez pierwszych kilka przejazdów, miałem ogromny dylemat na których nartach wystartować. Slalom nie był strasznie mocno podkręcony, ale pierwsza i piąta bramka sprawiały najwięcej kłopotu. Narty okazały się strzałem w 10 na wypłaszczeniu, ogólnie jestem rozanielony
Jeśli będzie w najbliższej przyszłości jakieś zdjęcie to postaram się wrzucić. Pozdrawiam i dziękuje raz jeszcze za pomoc w przygotowaniu jak i w samym wypożyczeniu narty!
Przez pierwszych kilka przejazdów, miałem ogromny dylemat na których nartach wystartować. Slalom nie był strasznie mocno podkręcony, ale pierwsza i piąta bramka sprawiały najwięcej kłopotu. Narty okazały się strzałem w 10 na wypłaszczeniu, ogólnie jestem rozanielony