Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Polar narciarski

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Osetia

"Królowa Trolka"

• Administrator
  • 1981 Postów:
  • Narty:Heady biało-czerwone i Volki z paniusią
  • Imię :Trolka
  • Ulubiony stok:odkryty i nieodkryty, ale pokryty białą warstwą tego na eś
Reputacja: 166
+

Napisano 19 styczeń 2010 - 08:14

Cześć!

Ja już wspominałam wymieniam garderobę narciarską... Napisaliście mi ostatnio, że na moją bluzkę powinnam założyć polar... Mam w planach zakupić tak owy... jutro.
Przejrzałam co nieco w sieci i mam pytanie... czy jest coś wyjątkowego na co powinna zwrócić uwagę? jakieś parametry? Bo jedyne różnice jakie zauważyłam to nazwa i cena... od 39 do 239 zł. W tej sytuacji wybór jest jakby prostszy... :thumbsup:

Pozdrawiam, Ola

#2 Bzyk

• Użytkownik
  • 406 Postów:
  • Narty:Fischer RX Fire
  • Imię :Rysiek
Reputacja: 53
+

Napisano 19 styczeń 2010 - 08:56

Kupiłem "100" w Decathlonie, tanio jak barszcz, za całe 34 zł. Kupiłem (parę sztuk)- do roboty jak znalazł. Mimo codziennego użytkowania ,praktycznie brak śladów użytkowania.Polecam. Z innych droższych można wziąć "200" z wind stoperem- wtedy można już bez kurtki.

PS. Pamiętaj aby miał jakiś ekler pod szyją, zawsze można się "rozsunąć" gdy za gorąco--ale słyszałem, że ty zimna dziewczyna, więc kup sobie szalik (żartowałem)

#3 jabol

• Moderator
  • 2024 Postów:
  • Narty:Rossignol 9X
  • Imię :Jan
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 469
+

Napisano 19 styczeń 2010 - 10:24

Wyświetl postUżytkownik Osetia dnia 19.01.2010, 9:14 napisał

czy jest coś wyjątkowego na co powinna zwrócić uwagę?

najważniejsze by nie gryzł się z kolorem szminki
Dołączona grafika
pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil

#4 Osetia

"Królowa Trolka"

• Administrator
  • 1981 Postów:
+

Napisano 19 styczeń 2010 - 11:38

Wyświetl postUżytkownik jabol dnia 19.01.2010, 10:24 napisał

Wyświetl postUżytkownik Osetia dnia 19.01.2010, 9:14 napisał

czy jest coś wyjątkowego na co powinna zwrócić uwagę?

najważniejsze by nie gryzł się z kolorem szminki

oł maj gad end płaz!!!! Janusz, że też ja na to nie wpadałam!!!! :thumbsup: dziękuję Ci ;) ;) , bez Ciebie ani rusz... :)

to teraz to już spokojnie, na luzie idę na zakupy... :D co tam grubość, co tam "polar tech coś tam coś tam" - szminka wystarczy :)

Ola

#5 Pit

• Administrator
  • 3809 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 888
+

Napisano 19 styczeń 2010 - 13:57

Zwróć też uwagę na to by bluza polarowa w miarę możliwości zasłaniała plecy, dokładnie by miała przedłużony tył.

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#6 Osetia

"Królowa Trolka"

• Administrator
  • 1981 Postów:
+

Napisano 20 styczeń 2010 - 12:13

Właśnie wróciłam i kupiłam... polar Falcon :D

trochę ze szminką będzie problem, bo jest dwukolorowy, ale, co tam... oko na grafitowo, a usta na malinowo - czyli wcale nie trzeba będzie, bo takie właśnie mam ;) ;) :thumbsup:

Czy mi będzie cieplej, to dam znać po nartach...

Pozdrawiam, Ola