Stacja narciarska Laskowa-Kamionna, niedaleko Limanowej, zaprasza miłośników narciarstwa do szusowania po prawie 4000m tras (sumaryczna długość wszystkich tras), w tym po najdłuższej trasie liczącej 2000m. Stok na Kamionnej obsługuje 3 wyciągi orczykowe i jedna czteroosobowa kolejka krzesełkowa. Do dyspozycji mamy trasy tak dla początkujących, jak i zaawansowanych, które są oświetlone, dośnieżone i ratrakowane. Do dyspozycji narciarzy są ponadto wypożyczalnia, serwis i szkoła narciarska, sklep z akcesoriami, oraz - składające się z czterech punktów - zaplecze gastronomiczne.
[attachment=3168:laskowa_mapa.jpg] [attachment=3171:laskowa1.jpg][attachment=3172:laskowa3.jpg][attachment=3170:l4.
jpg][attachment=3169:laskowa.jpg]
System rozliczania opłat za korzystanie z wyciągów, oparty jest o karty chipowe, na które nanoszone są zarówno punkty jak i karnety czasowe.
Ceny przejazdów punktowych prezentują się następująco: wyciąg krzesełkowy - 8zł, duży orczyk (wyciąg nr:2) - 4zł, dwa mniejsze orczyki to po 2zł za każdy wyjazd jednym z nich.
Karnety czasowe skonfigurowane są tak, iż okres otwarcia wyciągów (9:00 - 21:00) podzielony jest na osiem przedziałów czasowych, na które można wykupić odpowiednie karnety, bądź skorzystać z jedynej opcji czasowej, tzw. "od teraz", która ważna jest 4 godziny od momentu jej wykupienia. Ceny tak skonfigurowanych karnetów zaczynają się od 40 zł za jazdę np. od 9:00 do 13:00, do 70 zł za cały dzień, a karnet "od teraz" to wydatek 45zł.
W ofercie znajdziemy też karnety 2, 3 i 5 dniowe w cenach odpowiednio: 130zł, 180zł i 280 zł
Więcej informacji odnośnie oferty, dojazdu i aktualnych warunków znajdziecie na stronie internetowej ośrodka: http://www.laskowa-ski.pl/
Laskowa-Kamionna
Rozpoczęty przez kiedar, 16 sty 2010 14:37
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 grudzień 2010 - 08:53
Teraz, jeszcze czarna trasa jest na mapce, jakby ktoś jechał, dajcie znać w organizerze 
http://www.laskowa-s...laskowa1000.jpg
http://www.laskowa-s...laskowa1000.jpg
Napisano 16 grudzień 2010 - 22:37
Niestety byłem, żałuję, nie polecam i szczerze odradzam. Jeśli ktoś lubi tam jeździć, spędzać tam czas i jest z tego powodu szczęśliwy to ja także jestem szczęśliwy razem z nim.
Może atrakcyjności dodała nowa czarna co nie zmienia faktu, że 3/4 trasy to totalne wypłaszczenie.
Co mnie zaskoczyło to knajpa z dość smacznym jedzeniem, czyste toalety i....? I nic więcej.
Katarynka pisze w swoim profilu, że lubi ośrodki takie jakie lubi a przy okazji także dobrą zabawę, czy znajdzie ją w Laskowej? Życzę aby znalazła.
Ja także dobrze się bawiłem, opuszczając ten stok.
Każdy znajdzie swoją górkę w życiu.
Swoją drogą, nocne fotki wyglądają bardzo ciekawie.
Może atrakcyjności dodała nowa czarna co nie zmienia faktu, że 3/4 trasy to totalne wypłaszczenie.
Co mnie zaskoczyło to knajpa z dość smacznym jedzeniem, czyste toalety i....? I nic więcej.
Katarynka pisze w swoim profilu, że lubi ośrodki takie jakie lubi a przy okazji także dobrą zabawę, czy znajdzie ją w Laskowej? Życzę aby znalazła.
Ja także dobrze się bawiłem, opuszczając ten stok.
Każdy znajdzie swoją górkę w życiu.
Swoją drogą, nocne fotki wyglądają bardzo ciekawie.
Użytkownik Pazur edytował ten post 16 grudzień 2010 - 23:01